Пряк очевидец на бруталния сблъсък разказва: Летеше със 100-120 км/ч, помете ги,

...
Пряк очевидец на бруталния сблъсък разказва: Летеше със 100-120 км/ч, помете ги,
Коментари Харесай

Само 2 м напред и Ани и Явор щяха да са живи

Пряк свидетел на бруталния сблъсък разказва: Летеше със 100-120 км/ч, помете ги, без даже да понижи

Стоянов не е влачен по пътя, нямало следи от кръв, накрая паднал мъртъв от капака на колата

Годеж, женитба, меден месец, дете.

Планът на 22-годишния Явор Стоянов, който беше затрит дружно с приятелката си Ана-Мария Милчева на бул. “Сливница ”, е бил явен от месеци.

“Срещнах момичето на живота ми ”, споделил младежът пред другар преди злополуката.

Двамата планирали да се венчаят, предстояло да запишат дата за щастливото събитие. Те към този момент живеели дружно, което още повече ги привързало един към различен, нямали разногласия. Момичето също желало да се види като младоженка.

“С Явор бяхме доста близки в гимназията, прелестен човек, посредствен като всички нас, само че извънредно безрезервен, интелигентен и ухилен - споделя съученичката му Мариа-Антоанета. - Невероятен другар. Беше отличник и в действителност доста му сечеше пипето. Ходихме до Франция на Еразъм. Той доста обичаше да пътува, това си му беше в кръвта. Франция му хареса, тъй като научихме повече за Европейския съюз. Тогава беше фотографът на групата. ”

Загиналото момче обичало да снима, споделят и други негови познати. Имал фотоапарат, само че откакто приключил, пренасочил ползите си.

“Доколкото си припомням, подхвана нещо, обвързвано с туризъм, само че единствено това мога да ви кажа, тъй като ни се разделиха пътищата ”, изяснява позната на момчето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР